Bejaarde man in Nickerie vermoord; verdachte ingesloten
30 Aug 2022, 22:31
foto


Het ontzielde lichaam van Uday Siwcharan (79)  is zondagavond met schot- en kapverwondingen op een perceel langs de Karachiweg in het district Nickerie aangetroffen. De penitentiair ambtenaar Adjai R. is als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld.

Een zoon van de overledene verklaarde tegenover de politie van bureau Corantijn dat het gebruikelijk was dat zijn vader  de wacht hield voor zijn koeien. Toen het laat werd en hij zijn vader niet naar huis zag komen, is hij samen met enkele familieleden op zoek gegaan. Zij troffen het lijk van de man op het perceel aan.

Het vermoeden bestond dat Adjai R. meer hiervan moest afweten, meldt de politie Public Relations. Getuigen verklaarden dat het perceel van het slachtoffer net naast dat van de verdachte is gelegen en dat de twee een oude vete over loslopend vee hadden. In het verleden had het slachtoffer reeds klappen moeten incasseren van de verdachte. Op die bewuste avond hebben zij de auto van Adjai R. in de inrit van het slachtoffer zien keren.

De verdachte is opgespoord en zijn dienstwapen, auto, laarzen en kleding die hij voor het laatst aanhad zijn in beslag genomen. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam ter obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May