Godo trakteert 300 kinderen op ‘De Smurfen’
06 Sep 2011, 17:30
foto
Godo trakteerde kinderen van elf weeshuizen op 'De Smurfen' in TBL Cinemas. (Foto: Raoul Lith)


Ruim 300 kinderen hebben vanmiddag in TBL Cinemas genoten van de 3-d voorstelling ‘De Smurfen’. De coöperatieve spaar- en kredietbank Godo heeft elf kindertehuizen een gezellige tijd bezorgd in de bioscoop. Kinderen uit Commewijne, Wanica en Paramaribo die ook in de vakantie nog in de tehuizen zijn, zeggen de film heel leuk te hebben gevonden.

Godo viert op 10 december haar 40ste verjaardag. Er worden diverse activiteiten georganiseerd om de successen die geboekt zijn te vieren. Godo werd als krediet coöperatie opgericht door Carlho Wijdh maar is intussen uitgegroeid tot de eerste coöperatieve bank. Hierdoor kan een uitgebreider dienstenpakket worden aangeboden aan de klanten.

Om het 40ste jubileum zoveel mogelijk met de gemeenschap te vieren, is alvast besloten in de vakantie de kinderen een unieke ervaring te doen beleven met de 3-d film. Het beleid van Godo is er ook op gericht om de groepen in de maatschappij, die het moeilijk hebben, niet uit het oog te verliezen. Godo heeft als slogan ‘mensen helpen mensen’. Met het oog hierop zullen de activiteiten rondom de verjaardag gericht zijn op de medemens.

Een andere groep die Godo in haar festiviteiten bijzondere aandacht zal geven zijn de senioren. De bank zegt dat voor een groot deel het aan die groep te danken is dat de bank haar 40-jarig bestaan kan vieren. Eerder deze week schonk Godo het verpleeghuis Evie in het district Commewijne een rolstoel en een verrijdbare postoel. Hiermee is er ingespeeld op de behoefte van dit verpleeghuis, dat 24 slecht revaliderende senioren verpleegt.
Advertenties

Tuesday 28 March
Monday 27 March
Sunday 26 March