Bee focust zich niet op 2025, maar op inlossen beloften
02 Jul, 10:45
foto
ABOP-secretaris Marinus Bee tijdens de 'meet en greet' in Commewijne. (Beeld: ABOP TV)


ABOP-secretaris tevens Assembleevoorzitter Marinus Bee, focust zich op de afspraken die de partij heeft gemaakt met de samenleving. De partij draagt regeerverantwoordelijkheid en heeft beloften gedaan bij de verkiezingen. Deze beloften moeten worden waargemaakt. De ABOP moet zich bewijzen, voordat er gesproken kan worden over staatsmacht na de verkiezingen van 2025. Dit zei Bee op een politieke bijeenkomst van de partij donderdagavond in Commewijne.

Bee voerde aan dat aan de mensen is beloofd dat binnen vijf jaar een aantal zaken gerealiseerd moet zijn. Afgesproken is dat er ontwikkeling gebracht moet worden in het land en voor het volk. Als beloofd is onder andere gezond drinkwater, elektriciteit, grond en huizen, dan moeten deze zaken gerealiseerd worden. Bee weigert om te praten over een coalitie na 2025. Mensen hebben gestemd op ABOP om de beloften die gedaan zijn. De kiezers zijn niet dom. Zij mogen de partij ook aanspreken als er fouten worden gemaakt.

De politicus merkte op dat er ook evaluatie plaatsvindt. Hij is erg trots op partijvoorzitter tevens vicepresident Ronnie Brunswijk. Ondanks alle problemen in het land, houdt hij stand. Er worden veel aanvallen gedaan op de leider en de partij. Bee voerde aan dat ook hij wordt aangevallen, terwijl hij helemaal niet houdt van dyugu dyugu. "Mi e warschow den. Ye shyi a man san ne piki, a man san ne taki. Wel yu kan shotu nanga yu gon yu kan shotu. A dey san mi e trowe wan bom gi den, dan a sori taki un ben de na ay.

Om zijn strategie niet prijs te geven, reageert hij niet op de aanvallen. Hij geeft de partij de garantie dat "no wan probleem de, we go moro fara". Bee roept eenieder op om niet met modder te gooien, maar zich te focussen op de doelen die gerealiseerd moeten worden. Iedereen moet het werk goed doen. De partij heeft verantwoordelijkheid genomen voor een betere job en beter land.
Advertenties

Sunday 04 June
Saturday 03 June
Friday 02 June