Paradise krijgt duwtje in de rug
24 Mar 2022, 19:13
foto
Met meer activiteiten moet Paradise meer toeristen aantrekken.


"Paradise moet een paradijs worden voor jong en oud", zegt Siegfried Enjoem, voorzitter van Stichting Jopo (Jongeren Organisatie Paradise en Omgeving). Daartoe is een eerste aanzet gegeven met de onthulling van de naamborden 'Paradise' en 'I Love Nickerie'.

Het centrum van de stichting dat in 1999 is opgericht, staat er nu vervallen bij. Het stichtingsbestuur is bezig het centrum weer operationeel te maken en wil nu meer sportactiviteiten ontplooien en een ICT-lokaal inrichten.

Stichting Jopo wil het toerisme in het gebied bevorderen, maar in het bijzonder jongeren stimuleren en motiveren om door educatie en sport en spel iets te bereiken in de maatschappij. Naast sport en spel zal op korte termijn ook een ICT-lokaal in gebruik worden genomen, kondigt Enjoem aan.

Bewoners van Paradise juichen het initiatief van de stichting toe en kijken er naar uit dat er nu vertier zal zijn voor jong en oud. "Wij verheugen ons en kijken enthousiast uit naar ons gezellig samenzijn in het centrum. Dit zal zeker bijdragen tot een mooie en onderlinge harmonie ".

"Mijn belangstelling gaat uit naar ICT. Ik zal flink gebruik maken van die gelegenheid om meer Kennis op dat gebied te vergaren" zegt de 18-jarige Sandia. Ook Rianto (21) is blij dat er voor jongeren in het ressort nu wat ontspanning zal zijn. "De jeugd is aan vele gevaren blootgesteld, dus educatie door sport en spel zal zeker een bijdrage leveren de jongeren op andere gedachten te brengen en zal zeker leiden tot een goede toekomst."

Zowel districtscommissaris Senrita Gobardhan als Soesijem Hislop-Ngadiman sponsor en initiatiefneemster van dit project hebben vooral de jongeren opgeroepen gebruik te maken van de activiteiten van de stichting. Behalve de naamborden is er ook een billboard met daarop de geschiedenis van Paradise onthuld.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April