58 verpleegkundigen getraind in intensive care zorg covid
28 Dec, 13:24
foto
Geslaagden van de training Intensive Care Covid-19 zorg.


58 verpleegkundigen van diverse ziekeninstellingen hebben deelgenomen aan de training Intensive Care Covid-19. EFS College COVAB startte deze training op 1 september en zij werd afgesloten met een certificaatuitreiking.

Het programma van deze training is op vraag van 's Lands Hospitaal op gang gebracht in samenwerking met het Radboud Ziekenhuis in Nederland en Bohn Stafleu Loghum (BSL). Het programma wordt voornamelijk online verzorgd, terwijl het praktische gedeelte op de Intensive Care wordt afgewerkt.

COVAB biedt deze training aan om deskundigheid te bevorderen en verdere professionalisering van verpleegkundigen om optimale en kwalitatieve zorg te verlenen tijdens de Covid-19 pandemie op de Intensive Care.

De geslaagden van de training hebben toegang gekregen tot de leeromgeving van het Radboud ziekenhuis met behulp van aangekochte licenties toegang tot het platform van BSL. Elke participant heeft toegang tot veertig geaccrediteerde cursussen gedurende een jaar. Zij kunnen deze cursussen in hun eigen tijd volgen, meldt EFS College COVAB. 
Advertenties

Saturday 28 May
Friday 27 May
Thursday 26 May