Botenmaker kan verdwijning drie boten niet verklaren
27 Feb 2021, 10:49
foto


Verduistering van drie boten daar is S.R. voor aangehouden. De 61-jarige wordt verdacht van verduistering van drie boten van drie aangevers S.D., D.J. en B.D. De man is opgesloten, maar de boten zijn nog niet terecht.

De aangevers zeggen dat zij op verschillende tijdstippen in december vorig jaar hun boten voor reparatie hebben gebracht naar de botenmaker. Toen zij hun vaartuigen niet terugkregen, hebben ze aangifte gedaan tegen S.R.

Het lukte de botenmaker om uit handen van de politie te blijven, tot hij op 23 februari werd gevat. Hij ontkent de beschuldigingen van verduistering en heeft tegenstrijdige verklaringen afgelegd, meldt de afdeling Public Relations van de politie.

De verdachte zegt dat hij de boot van S.D. wel heeft gerepareerd, maar dat de klant nooit is geweest om het vaartuig op te halen. De boot had hij in de kreek die langs zijn woning loopt gelaten. Op gegeven moment was de boot verdwenen, verklaarde hij tegenover de politie. Van zijn andere klant D.J. zou hij alleen materialen hebben ontvangen, "maar nooit een boot."
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April