Zorgelijke situatie in Nickerie over Covid-besmetting
25 Dec 2020, 00:42
foto


In Nickerie is er wat onrust ontstaan over twee Covid-positieven. Een winkelier is positief getest, terwijl ook zijn schoolgaande zoon is besmet met het virus. De winkel aan de Gemaalweg 26 was normaal open. De districtscommissaris van Nickerie, Senrita Gobardhan, heeft mensen die in de winkel waren de afgelopen dagen, gevraagd in quarantaine te gaan. Ook mensen die in contact zijn geweest met personen die de winkel hebben aangedaan, wordt gevraagd om zich af te zonderen en bij symptomen contact te maken met de huisarts.

De schoolleider van de St. Claraschool, Nancy Gerard, heeft de ouders opgeroepen om waakzaam te zijn. Drie kinderen van de winkelier zitten op deze school. De leerling van klas 2c is positief getest. De overige twee kinderen vertonen geen symptomen. Zij worden vandaag getest.

De schoolleider zegt in gesprek met Starnieuws dat zij gebeld is geworden door de ouder van de leerling die positief is getest. Omdat het nu vakantie is, heeft de schoolleider gebruik gemaakt van de Whatsapp om de ouders te attenderen op de situatie. Zij heeft hen geïnstrueerd om bij verschijnselen, gelijk contact te maken met de arts. Zij hoopt dat verder niemand op school besmet is geraakt.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April