BEP-voorzitter: de vp heeft leugens verteld op Dritabiki
07 Nov, 12:39
foto
BEP-voorzitter Ronny Asabina


Vicepresident Ronnie Brunswijk vergist zich lelijk of heeft hij tegen beter weten in de waarheid geweld aangedaan. Niet de top van de NDP,  maar alle Beppers in topfuncties op het ministerie van Regionale Ontwikkeling zijn in strijd met gedane toezeggingen en of gemaakte afspraken de laan uitgestuurd. Dit zegt BEP-voorzitter Ronny Asabina aan Starnieuws. Brunswijk heeft op Dritabiki gisteren aangegeven dat NDP'ers in de top van het ministerie zijn vervangen. 

Directeur Wilco Finisie is vervangen door Marverick Boejoekoe, directeur Wensley Misiedjan is vervangen door Joraisa Pokie, directeur Leeroy Jack is vervangen door Hermien Pavion. De onderdirecteuren Wamenie, Pintoe en nagenoeg alle overige Beppers op strategische posities werkzaam op het ministerie zijn door deze regering bedankt, voert Asabina aan.

"Mijn partij is pissig over deze oneigenlijke informatie van de vp waarmee hij denkt in een goed blaadje bij het traditioneel gezag der Aucaners geplaatst te worden. Alle topposities op Regionale Ontwikkeling die ingevuld werden door de BEP zijn door Aboppers overgenomen en zulks in strijd met toezeggingen die de ABOP-voorzitter ten overstaan van een tweemansterke delegatie van Gaaman Bonoo Velanti enkele maanden terug aan de leiding van de BEP, onder wie wijlen Caprino Alendy heeft gedaan. Het feit dat Alendy werkzaam was als adviseur op het kabinet van de vp vond zijn oorsprong tijdens voornoemde gelegenheid," legt de BEP-voorzitter uit. 

Asabina vindt het pijnlijk dat terwijl de partij in diepe rouw is om het heengaan van ere-voorzitter Caprino Alendy, nu in de pers getreden moet worden om de leugenachtige mededelingen van Brunswijk in Dritabiki. Geprobeerd is om de granman en de gemeenschap van Dritabiki te misleiden. Deze kwestie moet worden rechtgezet, stelt Asabina. De BEP-leden zijn vervangen, terwijl juist NDP'ers gewoon op hun post zijn gebleven. 
Advertenties