Vabi en Subema blikken tevreden terug op gedane donaties
09 Oct 2020, 05:04
foto
VABI en Subema schenken de Stichting Hartzorg Suriname SRD 100.000. Links ondernemer Armand van Alen.


Het bedrijf VABI heeft samen met het zusterbedrijf Subema tal van donaties gedaan aan instellingen. VABI bestond op 30 september 70 jaar en heeft besloten extra terug te geven aan de samenleving. In totaal hebben de bedrijven SRD 581.500 gedoneerd voor dit jaar. 

De Stichting Hartzorg Suriname heeft een symbolische cheque ter waarde van SRD 100.000 in ontvangst genomen deze week. Deze stichting verricht baanbrekend werk en moet het hebben van bevriende bedrijven om de vele projecten, gericht op de verbetering van de kwaliteit van de hartzorg te kunnen realiseren. 

Eerder dit jaar werd er een bedrag van SRD 350.000 gedoneerd aan het Covid-Fonds. Ook het St. Vincentius Ziekenhuis  heeft materialen  ter waarde van SRD 15.000 ontvangen om een speciale ingang te maken voor de  ambulances die de Covid-patiënten vervoeren. Het Diakonessenhuis kreeg een schenking aan PPE die een waarde van SRD 100.000 vertegenwoordigde.
 
De Rotary Club of Paramaribo Residence mocht voor de zesde keer voor haar Go Glo-programma een bedrag van SRD 16.500 ontvangen. Ook de dieren krijgen aandacht van VABI. Hiervoor heeft het bedrijf materiaal gedoneerd aan het  Dierenasiel om een speelweide te bouwen voor de asieldieren, zodat zij vrij kunnen bewegen tot ze een lief baasje vinden dat hen een 'forever home' kan aanbieden.  
 
Beide bedrijven zijn zich ervan bewust dat ze niet alle aanvragen kunnen honoreren. Daar waar de nood hoog is en daar waar het mogelijk is, geven zowel VABI als Subema invulling aan. 
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April