Karta-Bink voelt zich niet meer thuis in PL
25 Sep, 14:01
foto
Ingrid Karta-Bink


Ex-Assembleelid en hoofdbestuurslid van Pertjajah Luhur, Ingrid Karta-Bink, heeft het lidmaatschap van de partij vandaag opgezegd. "Ik voel mij niet meer thuis in de PL", zegt Karta-Bink aan Starnieuws. Verder wil zij niet ingaan op haar besluit om de partij vaarwel te zeggen. 

"Wat nu relevant is, dat wij Suriname met z'n allen moeten redden", zegt Karta-Bink. Zij merkt op dat president Chan Santokhi heeft gezegd 'de boot gaat niet zinken'. De minister van Financiën, Armand Achaibersing, stelde 'wij zijn aan het watertrappelen'. Ik zeg: President, wij hebben onze zwemvesten aan. Wij drijven door de hoge golven. Wij gaan voor verandering, wij gaan voor transparantie. Wij gaan voor een beter leven. We trust you", laat Karta-Bink optekenen. 

Karta-Bink zegt in de brief naar het hoofdbestuur dat ze samen met haar familie een grondige evaluatie heeft gepleegd en tot het besluit is gekomen om de partij te verlaten. Zij bedankt alle leden, structuren en het hoofdbestuur voor het toen in haar gesteld vertrouwen de afgelopen jaren. "Door mijn liefde voor mijn land, heb ik en zal ik, Suriname naar eer en geweten blijven dienen", schrijft Karta-Bink in de afscheidsbrief. 


Advertenties