LC Paramaribo North viert 60e geboortedag
31 Aug 2020, 14:15
foto


Lions Club (LC) Paramaribo North - de derde LC die in Suriname is opgericht - bestaat vandaag 60 jaar. Indachtig haar motto 'We Serve' doet de club er ook tijdens de Covid-19-pandemie alles aan daar inhoud aan te geven door educatie en ontwikkeling.

Om haar jubileumviering gedenkwaardig te maken, zal de LC Paramaribo North het kinderboek 'De K van kanker' aanbieden aan de ministers van Volksgezondheid en van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur. Het boek is samengesteld door Astrid van Eer en is in begrijpelijke taal voor kinderen geschreven. De LC betaalt voor het boek dat wordt aangeboden aan de vijfde klassers.

In de pijplijn ligt de financiering van de bouw van de werkloods van het Jeugd Correctie Centrum (JCC) van het ministerie van Justitie en Politie. Op deze manier de club samen met haar fellow clubs en organisaties bij aan de resocialisatie en vorming van jeugdigen die in aanrakingen zijn gekomen met justitie. "Deze jeugdigen keren straks met praktische kennis en ervaring terug in onze samenleving!," zegt LC Paramaribo North.
Advertenties