NPS wil zo snel mogelijk verandering bestuur land
28 Jun, 16:11
foto


Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, heeft de structuren van zijn partij voorgehouden dat ongeacht in welke positie de partij meedoet in de regering, zij zal haar excellence tonen bij de wederopbouw van dit land. De groene partij wil niet riskeren dat het slechte beleid van de afgelopen 10 jaren wordt gecontinueerd. Om die reden zegt Rusland dat de volkswil zal worden gerespecteerd en dat de partij zal moeten meewerken dat zo snel mogelijk het bestuur van het land verandert. 

Indien er onbetrouwbare personen danwel partijen zijn, zal het volk zich daarover uitspreken. Hij deed een dringende oproep aan partijgenoten om aan de slag te gaan. "Wij gaan er iets van maken. Over een paar jaar zal eenieder praten over het nieuwe ministerie", meent Rusland. De leden zijn geïnformeerd over de stand van zaken over het beheren van de ministeries van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur en Ruimtelijke Ordening en Milieu. Dit meldt de NPS in een persbericht. 

Beide ministeries hebben volgens Rusland belangrijke verantwoordelijkheden. En zoals de NPS aan het volk beloofd heeft een bijdrage te zullen leveren aan de ontwikkeling van het land, zal de partij dit ook doen onder alle omstandigheden. "We hadden graag onderhandelingen gehad op basis van wederzijdse visies, maar wij zullen aantonen dat wij het werk zoals door ons is aanvaard, aankunnen. 

De focus op de twee ministeries slechts is volgens de partijvoorzitter verkeerd. Het gaat om het leveren van een brede en kwalitatieve bijdrage aan de ontwikkeling van het land. Daarbij is vasthoudendheid aan gemaakte afspraken een belangrijke voorwaarde om het politieke imago van ons land nationaal en internationaal op te boosten.

Advertenties

Thursday 24 September
Wednesday 23 September