Covid-19: Vandaag 26 personen genezen verklaard
22 Jun 2020, 23:34
foto
Vandaag is de teller van genezen verklaarde personen gestegen naar 132. Vanuit Residence Inn en Wanica Ziekenhuis mochten totaal 26 mensen naar huis.


De teller van active cases is met 26 omlaag gegaan naar 179. Uit Residence Inn zijn vandaag 12 personen ontslagen en 14 uit het Wanica Ziekenhuis. Het aantal genezen personen is gestegen naar 132. 

Het aantal genoteerde besmette gevallen in Suriname is op 319. Momenteel zijn 385 personen in overheidsquarantaine. Het ontslagbeleid van zowel mensen die geïnfecteerd waren en personen in quarantaine is aangepast, werd eerder op de dag meegedeeld door het Covid-managementteam. 

Op basis van uit welk land mensen terugkeren naar Suriname, wordt bepaald hoelang de persoon in overheidsquarantaine moet. Wie bijvoorbeeld uit Nederland naar hier komt, hoeft maar zeven dagen in een overheidsquarantaine. De andere zeven dagen mag de persoon thuis in isolatie als er geen ziekteverschijnselen zijn en de omstandigheden in de eigen omgeving het toelaten. In Brazilië is situatie ongecontroleerd. Wie van het zuiderbuurland komt, moet twee weken in overheidsquarantaine. 




Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April