ICT Associatie roept op voor spoedige uitslag verkiezingen 
11 Jun 2020, 22:38
foto


De ICT Associatie (ICT-As) feliciteert alle politieke partijen die zetels hebben behaald bij de algemene, vrije en geheime verkiezingen van 25 mei 2020. Ook feliciteren we de samenleving met het democratisch proces dat ook bij deze verkiezingen is gewaarborgd. Het is in het belang van land en volk dat de definitieve uitslag van de verkiezingen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt wordt, zodat we ons kunnen concentreren op het herstellen van de economie.

Wij doen derhalve een dringend beroep op de autoriteiten en verantwoordelijken om het verkiezingsproces zo snel mogelijk af te ronden en de verkiezingsuitslag bindend te verklaren, zodat aansluitend de nieuw gekozen assembleeleden kunnen worden geïnstalleerd en de regering kan worden gevormd. 

De ICT-As wil met haar leden, in samenwerking met alle stakeholders, de kern van de digitale economie zijn in Suriname. Derhalve richt zij zich op het ondersteunen van de Surinaamse samenleving & economie om met- en door- Informatie- en Communicatie Technologie (ICT) de ontwikkeling van Suriname te versnellen en te faciliteren. 

De afgelopen 10 jaren is er hard gewerkt aan de bewustwording rondom de potentie van de digitale economie, en de komende 10 jaren willen we ons vooral gaan focussen op de diversificatie van onze economie door middel van ICT. 

Namens het bestuur van de ICT Associatie
De Voorzitter, Anushka Sonai 
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April