Man die ketting trok van vechtende mannen doodgestoken
23 May, 19:17
foto


L.K. (26) is vrijdagavond overleden aan een steekverwonding in zijn borststreek. De politie van Flora trof hem ter hoogte van de kruising van de Watrakanoestraat en de Floralaan op de grond aan. Hij bloedde hevig en was niet aanspreekbaar. De man stierf vóór dat de ambulance ter plaatse arriveerde. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast. Het lijk is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat twee mannen aan het vechten waren. L.K. rukte op een gegeven moment de halsketting van de hals van één van de vechtende mannen. De mannen keerden zich tegen hem. De man van wie de halsketting is, haalde een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij L.K. neerstak. De twee mannen verlieten de plek van het incident vóór de komst van de politie.

Niet lang na de steekpartij heeft één van de twee mannen contact gemaakt met de politie. Hij is voor verhoor en voorgeleiding overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties