19-jarige aangehouden voor dood broer
30 Apr 2020, 17:00
foto


Randel L. (19) is maandag door de politie van het bureau Uitvlugt, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres te Uitvlugt. Hij wordt verdacht van onder andere zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. De verdachte heeft  zijn 39-jarige broer Clarence Landveld tijdens een gevecht met een mes gestoken in diens buikstreek en in diens rug. Het slachtoffer is door huisgenoten gebracht naar het ziekenhuis alwaar hij is overleden. 

Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat er een gevecht ontstond tussen de broers in de keuken van hun huis. Tijdens de worsteling pakte Randel een mes en bracht daarmee zijn oudere broer Clarence steekverwondingen toe. Randel is ook gewond geraakt. Hij had kapverwondingen aan zijn hoofd. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe hij de verwondingen heeft opgelopen.

Het lijk van Clarence Landveld is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verdere onderzoek in deze zaak, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties