Drie hoofdbestuursleden VHP stappen op
09 Apr, 14:49
foto
De brief van Sarwankoemar Badjalala aan de voorzitter van de VHP, Chan Santokhi. De inhoud van de twee andere brieven zijn nagenoeg hetzelfde.


Drie hoofdbestuursleden van de VHP zijn vandaag opgestapt. Zij zijn ontevreden over de kandidatenlijsten. Penningmeester Sarwankoemar Badjalala en de hoofdbestuursleden Murwin Leeflang en Ravish Isrie hebben hun besluit schriftelijk meegedeeld aan voorzitter Chan Santokhi. 

Starnieuws verneemt dat Badjalala tegen de kandidatuur van Harriet Ramdien in Nickerie is. Er waren veel problemen over de kandidaatstelling in Nickerie. Ramdien is lijsttrekker in het westelijk district. Badjalala en enkele andere leden hadden gisteren al gedreigd dat ze zouden bedanken als Ramdien niet van de lijst zou worden gehaald. De partijleiding heeft besloten de voordrachten te handhaven. 

Er is getracht om met de ontevreden mensen te praten, maar het heeft niet geresulteerd in een oplossing. Nu nog wordt er getracht de breuk te herstellen. In elk geval heeft de VHP de kandidatenlijst in Nickerie ingediend met op de eerste plek Ramdien.