Staatsolie staat ook open voor Strei!
02 Mar 2020, 00:58
foto


Staatsolie vindt het jammer dat Strei! niet naar het bedrijf is gekomen om antwoorden op haar vragen te krijgen. "Er zijn meerdere politieke partijen die zitten met vragen over Staatsolie, ze komen dan naar ons toe en laten zich uitvoerig informeren over zaken aangaande het bedrijf en over de obligaties", laat de directie in een reactie weten. 

"We zeggen niet alleen transparant te zijn, we zijn dat ook echt. Wij zijn een Staatsbedrijf en van het hele volk van Suriname. We hebben een goed functionerende Risk afdeling, hebben een Enterprise Wide Risk Management systeem met een risk register waarin risico’s bedrijfsbreed zijn opgenomen. Dit register wordt afgetekend door de verantwoordelijke directeuren en ondergaat periodiek een review. 

In het prospectus is er ook een hoofdstuk gewijd aan risico’s. Hierover beantwoorden we graag vragen van eenieder. Wij geloven erin dat de Staatsolie-obligatie een solide investering is, de voorgaande twee obligatieleningen zijn bewijs hiervan. Vragen over Staatsolie en de obligatielening beantwoorden we graag", deelt Staatsolie mee. 
Advertenties