Brug zaterdagavond ongeveer 45 minuten gesloten
23 Jan, 17:02
foto


De Wijdenbosch-brug zal alleen tijdens het afschieten van het vuurwerk rond 21.00 uur, een half uur tot drie kwartier helemaal worden afgesloten voor het verkeer zaterdag. Het verkeer bij drie kruisingen rond het Onafhankelijkheidsplein worden op die dag vanaf 8 uur omgeleid. 

Het Korps Politie Suriname deelt mee dat in verband met de viering van het Chinees Nieuwjaar op zaterdag 25 januari er festiviteiten op het Onafhankelijkheidsplein én de Wijdenboschbrug zullen plaatsvinden, waarbij enkele verkeersmaatregelen zullen worden getroffen. In het kader van een te houden vuurwerkshow op Wijdenboschbrug zullen er vanaf 16.00 uur voorbereidingen plaats op een rijstrook van de brug. De politie zal aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden.

De nadruk wordt gelegd op het feit dat alleen tijdens het afschieten van het vuurwerk rond 21.00 uur, in het belang van de veiligheid van het verkeer de brug voor een half uur tot drie kwartier helemaal zal worden afgesloten voor het verkeer.

Voor wat betreft het Onafhankelijkheidsplein zal het verkeer vanaf 08.00 uur tot afloop van de festiviteiten op de navolgende kruisingen worden omgelegd:
1. Henck Arronstraat-Tamarindelaan
2. Waterkant en de Lim A Postraat en
3. Henck Arron en de Abraham Crijnsenstraat, voorlangs het Presidentieel Paleis. 
Advertenties

Sunday 16 February
Saturday 15 February
Friday 14 February