2020 wordt intensief jaar voor landbouwvoorlichters
03 Jan 2020, 20:31
foto
Medewerkers van de LVV-afdeling te Kwatta.


De onderdirecteur Landbouw, van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Ashween Ramdin heeft vrijdag een oriëntatiebezoek gebracht aan de LVV-afdeling te Kwatta. Hij gaf aan dat 2020 een intensief jaar zou worden voor de medewerkers en zei dat rapportage vanuit de ressort afdelingen belangrijk was voor het maken van beleid. “Ik druk vooral de landbouwvoorlichters wederom op het hart: uw werkgebied is het veld, laat de doelgroep, de agrariërs u zien, zodat zij u kunnen spreken. Uw rapportage moet altijd up-to-date zijn, zodat wij daarop kunnen inspelen.”
.
Minister Rabin Parmessar van LVV, heeft bij een werkbezoek aan de afdeling Kwatta/ressort Wanica-C, eerder ook aangegeven dat landbouwvoorlichters zichtbaarder moeten worden in het veld. Het beleid van het ministerie is gericht op het verhogen van de dienstverlening aan de doelgroep, zegt de voorlichting van LVV, via het Nationaal Informatie Instituut. 

Parmessar kreeg van Anand Omapersad informatie over de werkzaamheden van de afdeling en luisterde ook naar de wensen van de medewerkers. Parmessar zei dat voor een gedegen rapportage de voorlichters intensief bezig moeten zijn in het veld. “Het ministerie van LVV is een zeer dynamisch, maar ook heel belangrijk ministerie. Wij zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van veilig geteeld voedsel. Om dit streven te bereiken zijn veldbezoeken van eminent belang.”
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April