NPS: Heb hoop, geloof en vertrouwen in de toekomst
25 Dec 2019, 16:56
foto


Wij vieren kerst, een periode van vrede. Ingebed in vrede zijn de welvaart, rust, veiligheid, harmonie en zekerheid. Deze kernbegrippen zijn terug te vinden in de partijbeginselen van de Nationale Partij Suriname (NPS). De partij stelt dat zij gaat voor dienend leiderschap, waarbij zoveel mogelijk getracht wordt met elkaar samen te werken, geheel in harmonie met de medemens. Zij wijst erop dat samenlevingen voortdurend in ontwikkeling zijn en die ontwikkeling moet harmonieus, gelijk en rechtvaardig verlopen. 

Dit is geheel volgens christelijke leer die stelt dat "wie een dienaar wil zijn, ook de mindere moet kunnen zijn. Om dat te kunnen doen, moet je opzij schuiven en anderen ook een kans geven". Het gaat volgens de NPS primair om bij het herdenken van de geboorte van Jezus belangrijke stappen te maken om meer harmonie in de samenleving te bewerkstelligen en te werken aan de volledige ontplooiing van de mens. Dat geeft een gevoel van tevredenheid.

Suriname bevindt zich anno 2019 in minder ideale financieel-economische omstandigheden. Niet iedereen heeft hierdoor gelijke kansen om zich te ontwikkelen. Desondanks roept de NPS op om hoop, geloof en vertrouwen te hebben in een toekomst waarin er een regeercoalitie komt die rust, stabiliteit en vrede in het land kan brengen. Wij streven ernaar om samen met alle Surinamers een rechtvaardige samenleving op te bouwen. 

Er zal afgerekend moeten worden met alle zaken die belemmerend werken voor het brengen van welvaart en welzijn. Corruptie, het moreel verval en het bevoorrechten van een kleine selecte groep zal tot het verleden moeten gaan behoren.

Met dit als uitgangspunt wenst de NPS alle Surinamers bezinnings- en vredevolle kerstdagen toe.

Namens de NPS
Gregory Rusland
Voorzitter
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April