Staatsolie gaat weer een obligatie uitgeven
13 Dec, 15:18
foto


Staatsolie zal in het eerste kwartaal van 2020 weer een obligatie uitgegeven. Dit deelt het bedrijf mee in een persbericht. De huidige obligatiehouders zullen ook in de gelegenheid worden gesteld om te participeren. 

In 2010 en 2015 heeft Staatsolie al met succes obligaties uitgegeven. Duizenden Surinamers hebben met de aankoop van obligaties geïnvesteerd in de verdere groei van Staatsolie, waarbij wij onze rente- en terugbetalingsverplichtingen steeds zijn nagekomen. 

Het bedrijf bestaat 39 jaar en geeft aan dat het bewijs geleverd is dat met vertrouwen in eigen kunnen Surinamers in staat zijn grote prestaties te leveren. Mede dankzij de sympathie en ondersteuning van de samenleving, ook in tijden waarin het niet meezat, is Staatsolie in de afgelopen 39 jaren gegroeid en nu groter en sterker dan ooit tevoren, zegt het bedrijf. 

"De toekomst van Staatsolie ziet er bijzonder mooi uit met de ontwikkelingen op het gebied van energie, goud en de zoektocht naar olie," zegt Staatsolie. Meer informatie over de nieuwe obligatie-uitgifte wordt in de komende weken gegeven. 


Monday 10 August
Sunday 09 August