Politie-informatie over verkeersdoden
12 Dec, 19:23
foto
Foto's van de twee verkeersongelukken eerder op de dag. (Foto-collage: KPS)


De politie geeft details over de twee verkeersdoden die vandaag te betreuren zijn. Het gaat om Zydell Weigle (19) die na een verkeersongeval op de Anton Dragtenweg vanmorgen is overleden. Zij bestuurde de auto. Vanmiddag is ook Furgill, Mac Donald (34) omgekomen aan de Martin Luther Kingweg. Hij overleed door de opgelopen verwondingen na een aanrijding met een vrachtwagen.

Uit het politionele onderzoek is naar voren gekomen dat Weigle over de Anton Dragtenweg reed vanuit richting Leonsberg. Op een gegeven moment moet zij een voertuig hebben ingehaald en na die manoeuvre heeft zij de controle over de besturing van haar auto verloren. Het voertuig kwam eerst op de berm langs de weg terecht om vervolgens over de kop te gaan. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

Mac Donald kwam uit de richting van de Latourweg aangereden gaande in de richting van Paranam. De 43-jarige vrachtwagen bestuurder kwam vanuit de tegenovergestelde richting aangereden. Mac Donald is door onbekende reden op de rijhelft van de vrachtwagenbestuurder terechtgekomen met als gevolg een aanrijding. De auto van Mac Donald raakte zwaar beschadigd en hij overleed ter plaatse. 

Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd, meldt de politie Public Relations. 
Het ontzielde lichaam van Mac Donald is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, ter obductie in beslag genomen.

Monday 27 January
Sunday 26 January
Saturday 25 January