Santokhi onderschrijft doelen organisaties voor wereldvrede
21 Oct, 20:38
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi (midden) met vertegenwoordigers van de internationale organisaties in stichting 'de Olifant'. (Foto: VHP)


VHP-voorzitter Chan Santokhi onderschrijft het doel van organisaties die zich inzetten voor sterkere gezinnen en wereldvrede. Hij heeft vrijdag de regional groupchairman voor de Family Federation for World Peace (FFWPU) in Latijns-Amerika Reverend Sang Seuk Kim, Regional Chairman voor Universal Peace Federation (UPF) in Zuid-Amerika Reverend Dung Mo Chin en de FFWPU in Suriname Roël Rothgans, ontvangen voor een beleefdheidsbezoek. 

Het doel van de organisatie is om een wereld van duurzame vrede tot stand te brengen door ideale op God gerichte gezinnen en families te creëren met als centrale morele standpunt, het bewust beoefenen van ware liefde, het leven ten bate van anderen. Zij waren onder de indruk van het multi-etnische ontvangstcomité van de partij onder leiding van pastor Harold Pultoo, meldt de VHP. 

Santokhi is uitgenodigd om als speciale gast volgend jaar februari aanwezig te zijn op een World Summit in Korea. De VHP-voorzitter hield hen voor dat het doel van FFWPU en UPF geheel past in het verbroederingsbeleid van de partij, namelijk actieve acceptatie en participatie van alle Surinamers in de partij ongeacht ras, geloof of cultuur conform de UN declarations.

Santokhi kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met de organisaties bij het helpen weder ontwikkelen van sterke gezinnen in Suriname. Dit door hen weer tot trotse, weerbare burgers in Suriname te maken middels prudent overheidsbeleid. Ook ziet hij gaarne voorstellen tegemoet hoe de partij een wezenlijke bijdrage kan leveren ter bevordering van regionale en wereldvrede.

Thursday 28 May
Wednesday 27 May
Tuesday 26 May