ABOP: Volk te lang in de maling genomen
14 Sep, 18:29
foto
ABOP-ondervoorzitter Joel Martinus tijdens de installaties van kernvoorzitters.


“Het volk is te lang in de maling genomen. Het is tijd dat de kiezers niet meer voor de gek worden gehouden,” zegt Marinus Cambiel, ondervoorzitter van de ABOP. Hij was er aan de andere kant van overtuigd dat de aanwezigen tijdens een kerninstallatie vrijdag in het ressort Pontbuiten, SRB Plaza aan de Nieuwzorgweg, rotsvaste ABOP 'ers zijn. Verschillende sprekers van de ABOP kernen uit dit ressort vinden dat de partij agressievere campagne moet voeren in dit ressort en dat vooral de motivatie erin moet blijven. ABOP-ondervoorzitter Joel Martinus heeft de voorzitters van de kernen geïnstalleerd.

Hij heeft zijn partij genoten opgeroepen om het werk met liefde te doen. “De eenheid binnen dit ressort moet bewaard blijven. We weten allemaal wat de situatie is in het land en hieraan willen we een verandering brengen.” Het harde werk zal volgens Martinus zeker worden beloond na 2020.

Cambiel weet zeker dat de ABOP niet voor de gek wordt gehouden als een partij die met veel fanfare nu meetings houdt. “Het alledaagse leven is enorm zwaar vanwege de verslechterende economische situatie. De kiezer is nu bewust en we moeten weten hoe we met de mensen omgaan”. ABOP-jongerenvoorzitter Stefanus Ligorie heeft de partijleden meegedeeld dat zonder aanziens des persoon de kiezer moet worden benaderd. Hij deed de oproep aan de kiezers te blijven geloven dat met de ABOP, het volk zal worden bevrijd van het huidig desastreus beleid.

ABOP-hoofdbestuurslid Edward Belfort is ervan overtuigd dat Pontbuiten het bolwerk is van de geelzwarte partij. “Ondanks we niet aan de macht zijn, zijn we toch groeiende in dit ressort”. Met cijfers gaf hij aan dat in 2015 ABOP de tweede grootste partij was in dit ressort. De huidige situatie is volgens hem nu anders. “We stevenen nu af om de grootste partij te zijn in dit ressort”. Hij riep zijn gehoor op om geen interne strijd met elkaar te voeren. “Wij hebben geleerd dat slechts door eenheid wij dit land weer op de rails kunnen krijgen. Nu kennen we onze interne kracht en weten waarvoor we gaan”. De ABOP heeft volgens hem na 2020 plannen klaar om de achterstand van delen van het volk op te heffen.