VHP coördinatieteam steunt zieke jongen en moeder
26 Mar 2018, 02:49
foto
Krishan Thakoer, voorzitter ressort coördinatieteam 'de Nieuwe Grond' van de VHP.


Het ressort coördinatieteam 'de Nieuwe Grond' van de VHP, heeft ingespeeld op de oproep om de 9-jarige Damian en zijn moeder financieel te ondersteunen. Zij vertrekken vandaag naar Colombia voor medische behandeling. De opbrengst van de inzameling is SRD 3.100 en US$ 1.600. De voorzitter van het ressort coördinatieteam, Krishan Thakoer, heeft het geld zondag overhandigd aan moeder Samantha Persaud.

Stichting 1 voor 12 deed een oproep om Damian, die in kritieke toestand verkeert, en zijn moeder bij te staan met geld voor reis- en verblijfkosten. Hierop reageerde de directeur van het Staatsziekenfonds, Rick Kromodihardjo, dat intussen de kosten voor reis en verblijf gedekt waren. De ondernemer Dilip Sardjoe had vrijdag US$ 1950 voor de tickets van de moeder en de patiënt beschikbaar gesteld. Alles was reeds in orde gemaakt, voordat de oproep door 1 voor 12 is gedaan, legde Kromodihardjo uit.

Voordat bekend werd dat zaken in orde waren, ondernam het ressort coördinatie de Nieuwe Grond het initiatief om geld in te zamelen. Thakoer zegt dat er altijd geld nodig is in zulke gevallen. Hij is er dankbaar voor dat mensen die benaderd zijn, een bijdrage hebben geleverd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May