Nog geen spoor van vermiste meisjes gevonden
06 Mar 2017, 18:18
foto
De zusjes Cindy en Rehana.


Regiocommandant Darnie Stolk ontkent tegenover Starnieuws dat de zusjes Rehana (4) en Cindy (7) Pierre, die sinds zaterdag vermist werden, niet levend zijn teruggevonden. De berichten die eerder verspreid zijn, blijken niet gestaafd te worden. Ook de kapitein van Alfonsdorp is gebeld door een collega-kapitein met de mededeling dat de ontzielde lichamen gevonden zijn, waarbij ook een dader zou zijn aangetroffen.

De familie heeft veel ongerief ondervonden door de berichtgeving. Starnieuws verontschuldigt zich voor de eerdere publicatie. Aangezien diverse gezaghebbende bronnen het bericht bevestigd hadden, is overgegaan tot publicatie. Stolk merkt op dat iedereen het heeft van horen zeggen. Er is een team bezig met de zoekactie, maar toe nu toe is er geen resultaat.

De meisjes worden sinds zaterdag vermist. De kinderen waren op bezoek bij hun oma. Zij heeft hen gestuurd naar hun ouderlijke woning, ongeveer 40 meter verwijderd van haar huis, om andere kleren aan te doen. Vanaf toen ontbreekt elk spoor van hen.

Een zoekactie heeft tot nu toe niks opgeleverd. Officiële berichten worden afgewacht.
Advertenties