Dc Daniël zal beleid Miranda voortzetten
21 Nov 2016, 19:48
foto
De nieuwe districtscommissaris van Marowijne, Freddy Daniël (L). loopt naast de vertrekkende dc, Jerry Miranda. (Foto: BIC: Para)


De nieuwe districtscommissaris (dc) van Marowijne, Freddy Daniël, zal het beleid van de scheidende dc Jerry Miranda voortzetten. Ordening van de markt op Albina en verfraaiing van de waterkant en het totaal centrum zijn voor hem prioriteit. Daniël heeft vandaag het beheer van het district overgenomen van Miranda.

Werkzaamheden en beleid rond de kustwacht zal worden geëvalueerd en voortgezet, evenals de infrastructurele werken en vuilverwerking. Er is reeds zwaar materieel ter beschikking gesteld van de dorpen in het district om de waterhuishouding aan te pakken en kostgronden aan te leggen. De potenties van Marowijne in de agrarische sector en het toerisme zullen ook uitgebuit worden, zegt het BIC-Para.

Daniël komt uit de bestuursdienst en heeft 8 maanden gewerkt als districtssecretaris in Para. Miranda riep de gemeenschap op, om de nieuwe dc een eerlijke kans te geven en massaal te ondersteunen, ongeacht partijpolitieke achtergrond. Vertegenwoordigers van haast alle overheidsdiensten in het district, de districtsraad en de ressortraad, waren aanwezig om de nieuwe dc welkom te heten. Daniël verhuist volgende week naar Marowijne.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April