Aansluitweg Carolinabrug wordt geasfalteerd
17 Sep 2016, 02:58
foto
De aansluitweg naar de Carolinabrug word geasfalteerd. Binnen twee maanden moet de weg worden opgeleverd. (Foto: Burger Informatie Centrum Para)


Aannemingsbedrijf Baitali NV is bezig met de asfaltering van de aansluitweg naar de Carolinabrug, over de Surinamerivier. Dorpsbewoners van de omliggende dorpen, bezoekers aan de recreatie oorden en het achterliggend gebied kunnen nu makkelijker gebruik maken van de weg, zonder stofoverlast, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

De weg heeft een strekking van 5.8 kilometer en een breedte van 7.2 meter. De planning is om de weg binnen twee maanden op te leveren, afhankelijk van weersomstandigheden. Er wordt verkeersmeubilair aangebracht om de geboden asdruk aan te geven.

Districtscommissaris, Armand Jurel, roept bestuurders van zwaar transport op, om rekening te houden met de asdruk van hun vracht. De weg aan de andere zijde van de brug wordt in het Dalian 4 project ook geasfalteerd. Het ministerie van Openbare Werken is de opdrachtgever van deze werkzaamheden.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April