Intermed Caribe viert 17e verjaardag en opent filiaal
08 Jul 2016, 17:16
foto
Belangstellenden nemen een kijkje in de retailshop van Intermed Caribe te Lelydorp.


Het bedrijf Intermed Caribe heeft op zijn 17e verjaardag vandaag een retailshop geopend te Lelydorp. Hiermee wil de ondernemer de dienstverlening dichter naar de samenleving toe brengen. Bewoners van Lelydorp en omgeving hoeven dan niet meer helemaal naar de stad om hun bloedsuikermeters, hypertensiemeters en alle andere gezondheids- en veiligheidsproducten te kopen.

Met de opening van de retailshop wordt ook een delivery dienst opgezet. De bewoners van Lelydorp en omgeving krijgen de bestelde producten tot aan huis geleverd. Gracielle Wongsoredjo, manager van Intermed Caribe, zegt er trots op te zijn dat zij samen met haar team de retailshop in Wanica heeft kunnen realiseren, ondanks de moeilijke economische situatie. In de afgelopen 17 jaar heeft Intermed caribe vele hoogtepunten mogen meemaken, zoals de launch van de Sukuk (een financieringsvorm die gebaseerd is op Islamitische principes, waarbij rente verboden is).

Het bedrijf is opgericht door James Rasam, die merkte dat ziekenhuizen, medische instellingen en zorginstituten vaker werden geconfronteerd met tekort aan medische verbruiksartikelen. Intermed Caribe maakt deel uit van de Intermed Group of Companies en heeft ruim 300 medewerkers in dienst.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May