Hits van eigen bodem doen het goed in de Top40
20 Nov 2015, 22:47
foto


De Surinaamse hits in de Nationale Top 40 doen het heel goed deze week. We starten met de arrogante nieuweling. Die is ‘Music' van Ray Neïman. Hij komt nieuw binnen op 31. Zijn nieuwe single brengt hem terug naar zijn roots. Hij zingt over hoe trots hij is op zijn Afrikaanse afkomst en de liefde voor zijn cultuur. 'Music' is een feestelijk dancenummer en gelet op de feestdagen die eraan komen zal deze clubhit de juiste vibes losmaken bij het dansende publiek. ‘Music’ is dan ook het enige nieuwe lied op de lijst.

De knaller deze week is van Newstyle en Damaru. Vorige week stond ‘Mi na mati moro’ nog op nummer 36. Deze week maakt de song 19 stappen vooruit en bezet daarmee de 17e plek. Dit lied is een productie van Roberto Banel van G-Block Records. Madcon en Ray Dalton stijgen deze week van 26 naar 13 met ‘Don’t worry’. ‘Que se siente’ van Rolf Sanches doet het ook goed. Waar het lied vorige week op 25 stond, bezet het deze week de 14e plek. ‘Sabi fa yu nen’ van Ztreetzoldierz, Mixey en Enver komt van 13 en sluit de top 10 lijst af.

Op de 3e plek staat ‘Hotline bling’ van Drake. Je weet misschien al dat van dit lied verschillende parodies zijn gemaakt. Maar wist je ook dat voor dit lied samples uit het lied ‘Why can’t we live together’ van Timmy Thomas zijn gebruikt?‘

'Sorry’ van Justin Bieber stijgt van 9 naar 2 en stuurt ‘I can’t feel my face’ The Weeknd naar 5. Stationair op 1 staat de artiest wiens album ‘25’ zaterdag uitkomt. De succesvolle ‘Hello’ staat nog steeds op nummer 1 in Suriname, Frankrijk, Nederland, Engeland en Zuid-Afrika.

Bekijk de volledige lijst website hier.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May