Interactieve gospelavond in het Jeugdcentrum
19 Nov 2015, 10:13
foto


Gospelartiesten van verschillende genres zullen optreden op de Revival Worship night van de Stichting Jeugdcentrum der EBGS op zaterdag 28 november in het Jeugdcentrum. De artiesten zijn in groepen verdeeld en het is de bedoeling dat het publiek meezingt.

De revival worship night start om 19:00uur en er zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden bij de poort, zegt de organisatie. M.I.C (musicians in Christ o.l.v Ivan Ritfeld), Raff Chanco & Rebrouf Sanvisi is het eerste team dat gevormd is. Het tweede team is Haika (o.l.v Jason Eduards), Ruth Northan & Eugene Main. Het derde team is Shalom Houseband (o.l.v Jerrel Harderwijk), Bijciel Watsaam, Leandro Martosoewiknjo & Valerie Venetiaan.

In de ochtend worden er bij het Jeugdcentrum een dans-en een stemvormingsworkshop gegeven. De deelnemers van deze sessies zijn al geselecteerd. De coach van de stemvormingsworkshop, Laurence Gudge, zal in de ochtend een koor vormen en de coach van de dansers is Nilcia Renfurm. Beide groepen dansers en zangers zullen onderdeel zijn van de afsluiting van de avond.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May