Esther Stichting heeft nieuwe directeur
21 Oct 2015, 17:23
foto
Osei Jabini, directeur Esther Stichting en minister Joan Dogojo. (Foto: Min. Sozavo)


Osei Jabini is de nieuwe directeur van de Esther Stichting. Minister Joan Dogojo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft hem gisteren aan het personeel voorgesteld. In de Esther Stichting worden ex-Hansen-patiënten opgevangen.

De bewindsvrouw heeft aangegeven dat de nieuwe directeur flink zal moeten aanpakken. “Hij is jong maar heeft veel ervaring opgegaan in de primaire, secundaire en tertiaire sector,” heeft Dogojo hem geïntroduceerd. Voor zijn benoeming tot directeur van de stichting, was hij manager Opleidingen en Vorming binnen het Psychiatrisch Centrum Suriname.

Jabini heeft de opdracht gekregen om er alles aan te doen het tehuis zelfvoorzienend te maken. Hij moet samen met de overige actoren mogelijkheden bekijken om creatief te zijn en “niet blijven wachten op de overheid.” De nieuwe directeur heeft zich aan zijn taak verplicht. Hij zal voorrang geven aan institutionalisering van het tehuis. Ook wil hij alle leidinggevenden managementtrainingen geven zodat ze allemaal in staat zijn een begroting of jaarplannen te maken voor hun afdeling.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May