Ramdin wil bijdragen aan ontwikkeling buitenlandse politiek
12 Jul 2015, 00:01
foto
Ambassadeur Albert Ramdin (foto: OAS)


Ambassadeur Albert Ramdin sluit maandag zijn loopbaan af bij de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS). Hij wil een bijdrage blijven leveren in de ontwikkeling van buitenlandse politiek. "Ik zal mij schriftelijk aanmelden bij Buitenlandse Zaken om mijn bijdrage te leveren. Geschillen die er waren in het verleden heb ik achter mij gelaten", zegt Ramdin aan Starnieuws.

Ramdin kijkt tevreden terug op zijn carrière bij de OAS en de vele projecten die hij geleid heeft. Door zijn werk heeft hij veel contacten gelegd met regeringsleiders en toppers van het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Deze kennis wil hij ter beschikking stellen voor verdere ontwikkeling van de buitenlandse politiek van Suriname.

"Er is heel veel te doen in Suriname en ik wil mijn bijdrage leveren", stelt Ramdin. Maandag houdt de OAS een speciale vergadering waarbij officieel afscheid wordt genomen van Ramdin als assistent-secretaris-generaal. De bijeenkomst begint om 11.00 uur en is live te volgen via de OAS website.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May