'Lean on' tweede week nummer 1 in Top40
12 Jun 2015, 19:02
foto
'Lean on' van Major Lazor, Dj Snake en Mo.


‘Lean On’ van Major Lazor, Dj Snake en Mo staat voor de tweede week op nummer 1 in de Top40 lijst. Op nummer 2 staat ‘Bum Bum’ van Kat Deluna en Trey Songs. Zij komen van nummer 5. De top 3 wordt afgesloten door Wiz Khalifa en Charlie Puth met ‘see You Again’.

‘Earned It’ van The Weeknd is de arrogante nieuweling in de Top40. Deze song is tevens een re-entry in de Top40 lijst en komt deze week het hoogst nieuw binnen op 35. De knaller staat op naam van Childsplay & Jayh met de dancehall song ‘Bobbel’. Bekijk de volledige top40 lijst hier.

‘San Andreas’ is de nieuwe nummer 1 film bij TBL Cinemas deze week. De actie/ thriller film die gaat over een aardbeving die Californië verwoest, trekt deze week de meeste bezoekers. Met onder andere Dwayne Johnson in de hoofdrol.

Nieuw in de Top 40:
- Op 35: Earned It – The Weeknd: Earned It uit de soundtrack van 50 shades of Grey komt deze week opnieuw binnen in de hitlijst.
- Op 36: Woship – Years & Years: Years & Years is een britse groep bestaande uit 3 heren afkomstig uit London. Worship komt uit hun album ‘Communion’.
- Op 40: Don’t Look Down – Martin Garrix ft. Usher: Don’t Look Down komt uit de ambun ‘X+’ van Martin Garrix. Hiervoor werkt hij samen met Usher.

Tot slot de bijzondere nummers 1:
Hindi: Teri Meri Kahaani (Gabbar is Back) – Arijit Singh & Palak Muchhal
Pop Jawa: Boen Libi – Robby Soekatma
Suripoku Hitshow: Parijs – Kenny B
Gospel: Wave – Asgar Koster
Marron: Saka Modo Gi Deng- Steven Apensa ft New Style Kawina Band
Bigi Poku: Dat Ding Is Niet Te Koop – Kankantrie
Latin: With Or Without You – Johnny Sky
House/Dance: Lean On – Major Lazor ft DJ Snake & MO
Dancehall: Baboul – Mr. Sm
R&B/Hip Hop: See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth
Caribbean: Vagabond – Ricardo Drue
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May