‘Infinite Vibrations’, boodschap van zeven kunstenaars
17 Mar 2015, 08:00
foto


Zeven kunstenaars presenteren ‘Infinite Vibrations’, oneindige vibraties, in De Hal.
Drie dagen lang zal het publiek in de gelegenheid zijn om uiteenlopende kunstobjecten te zien. Hoewel de expositie geen thema heeft, hebben de exposanten toch één ding gemeen in hun werk: ze tonen hun gevoelens, hun innerlijke kracht, kennis en vibraties! En dit grafisch, op doek, in hout of een foto.
De zeven individuen die elk op hun eigen manier bezig zijn met kunst, hebben de spirituele boodschap: één-zijn met de ziel en hun voorkeur voor het vrouwelijke figuur uitgebeeld in hun werken. De expo wordt vrijdag geopend.

Rahied Abdoel neemt deel met veertien werken, waaronder houtsnijwerk en schilderijen. Ook zijn nieuwste uitdaging walabahout bewerken, laat hij zien in twee beeldhoudwerken. Batikkunstenaar Arti Abhelakh, toont haar batiklampen en -schilderen waarop zij enkele nieuwe technieken heeft losgelaten. Fotograaf Gino Gajadien geeft het publiek een persoonlijke kijk in zijn leven door zijn foto’s. Deze vertellen het verhaal over hoe hij denkt en de fase in zijn leven waarin hij nu leeft.

Soeris Dipai, die zich door alles om hem heen en bestaande foto’s laat inspireren, toont tien schilderijen van abstract tot semi realistische werken. De kunstenaars Doro Nuyken en Ranjan Akloe hebben hun schildertechnieken op mix media. En Roxanna Groeneveld, bekend van muurschilderingen, heeft haar grafische technieken verwerkt in haar stukken.

De zeven kunstzinnige exposanten hebben de afgelopen jaren solo of in Nationale Kunstbeursverband hun werken tentoongesteld. Een wild idee van Abdoel en Akloe om een groepsexpo te houden, kreeg vanaf 2014 steeds meer gestalte toen de andere vijf, zich één voor één aansloten. Hun gemeenschappelijke liefde voor hun specifieke kunstvorm en innerlijke passie, staan centraal tijdens deze expositie.

De driedaagse expositie ‘Infinite Vibrations’ loopt van 20 t/m 22 maart in De Hal, Grote Combeweg 45 en is steeds open van 17.00- tot 22.00 uur.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May