Breaking News: Grauwde wordt toch geen dc van Para
08 Feb 2015, 16:36
foto


Districtssecretaris Eric Grauwde wordt geen districtscommissaris (dc) van Para meer. Hoewel president Desi Bouterse minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling in een brief had meegedeeld over de benoeming, was de resolutie nog niet getekend. Starnieuws heeft vernomen dat na nader beraad besloten is om nu, zo kort voor de verkiezing, geen nieuwe dc te benoemen.

Grauwde was benaderd voor de post van dc en had al ingestemd. Dc Mohamad Kasto (NDP) is wegens ziekte niet in staat om zich optimaal in te zetten de komende periode. Hij is reeds twee weken met ziekteverlof. Intussen is Grauwde op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen. Hij heeft alle begrip getoond voor de situatie.

Het ligt in de bedoeling om een van de vijf districtscommissarissen van Sipaliwini te belasten met de waarneming in Para. In Sipaliwini is de dc van Boven Suriname, in dit geval Armand Jurel, voorzitter van het hoofdstembureau. Uiteindelijk heeft de president besloten om toch een van de andere dc's te belasten met de waarneming in Para.
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April