Openbaar college SWI masterclass verkiezingen
03 Feb 2015, 06:00
foto


De Stichting Wetenschappelijke Informatie (SWI) heeft besloten een openbaar college te houden getiteld 'Verkiezingsresultaten en veranderingen in politiek Suriname 1949-2010: Lessons learned & the key to win'. De inleider is Jack Menke.

SWI heeft besloten om aan de Masterclass Verkiezingen Suriname het openbare college te koppelen. Tijdens deze speciale presentatie wordt er een diepgaande analyse gemaakt van deelnemende politieke organisaties en de uitslagen van de vijftien gehouden verkiezingen in Suriname.

Het accent ligt op het analyseren en verklaren van de veranderde stempercentages van politieke organisaties sinds de eerste verkiezingen in 1949. Nagegaan wordt of deze veranderingen blijvend zijn of niet. Tijdens het openbare college wordt ingegaan op de ‘lessons learned’ en de sleutelfactoren om bij de komende verkiezingen een gunstig resultaat te behalen.


Het openbare college start om 19.30 uur op 4 februari en wordt gehouden bij het Institute of Graduate Studies & Research (IGSR) op het universiteitscomplex.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April