Amar Santokhi tweede keer kampioen Masters Toernooi
10 Dec 2014, 19:00
foto
Amar Santokhi heeft zijn Masterstitel van 2012 ook dit jaar veiliggesteld.


Amar Santokhi van Karate Instituut Burgos is zaterdag kampioen geworden op de onderdelen Kata (stijlpatroon), wapens en kumite (vechten). Op het onderdeel zelfverdediging heeft hij met zijn team de tweede plaats behaald. Santokhi heeft met zijn prestaties zijn titel van 2012 geprolongeerd. Hij is overall kampioen geworden van het Masters toernooi.

Het Masters toernooi is bestemd voor Karate-leraren met een meestergraad (1ste dan en hoger) in de leeftijdscategorie 35 jaar en ouder. Diverse leraren van acht verschillende karatescholen hebben meegedaan aan de wedstrijden. Karateschool Seiken, Fighting Spirit, Karate Instituut Burgos, Sport Instituut Bushido, Karateschool Lelydorp, Sport Instituut Kime, Karateschool KenSetZu en Karateschool Zuki zijn de scholen die hebben geparticipeerd.

In de top vier eindigde Karate Instituut Burgos als eerste met drie goud en één zilver. Sport Instituut Bushido heeft één goud, twee zilver en twee brons gehaald. Karateschool Seiken was goed voor de derde plaats met één goud, terwijl Karateschool Lelydorp de vierde plaats opeiste met twee zilver en drie brons.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May