Main Rang Sharbato Ka, knaller op Top 40
22 Nov 2013, 03:00
foto


De 'Knaller van de Week' is 'Main Rang Sharbato Ka'. Deze poku scoort de tweede titel in de Top 40, de vorige week was dit nummer de 'Arrogante Nieuweling' en deze week stijgt hij het snelst. De poku is dus de 'Knaller van de week'. Atif Aslam en Chinmayi Sripaada stijgen met 'Main Rang Sharbato Ka' van nummer 27 naar #14.

Het nummer 1 succes lijkt niet op te houden voor 'All Of Me'. De song van John Legend voert voor de zesde achtereenvolgende week, de lijst aan.
De nummer 2 positie op de Top 40 wordt bezet door 'Baila Ku Mi Dushi'. John Clay en BMR blijven stationair op deze plek staan met hun poku.
Tot slot van de Top 3 deze week 'Pull Up To Me Bumper'. De stijl van de song van Konshens en J. Capri neigt naar de bubbling die we gekend hebben eind jaren 80, begin jaren 90. 'Pull Up To Me Bumper' stijgt van #9 naar #3.

Paramaribo
De meest succesvolle nieuwe poku is van eigen bodem. 'Paramaribo' van Kenny B en Jefferey Spalburg komt in 1 keer nieuw binnen op #30.
Nog meer nieuw deze week:
- 'Lolita': Twee Surinaamse rappers die eens even iets anders proberen? Dat is precies waar het om gaat in deze nieuwe song. Enver en Scrappy hebben vriend en vijand verrast. Vooral Enver is nauwelijks terug te herkennen in de poku. 'Lolita' komt nieuw binnen op #31
- Maaike Ouboter is een Nederlandse zangeres en liedjesschrijver, waar we kennis mee maken via haar nieuwe song 'Dat Ik Je Mis'. De poku komt in 1 keer in de Top 40 op positie nummer 33
- 'Hurt You' is de muziek uit het duet album van Toni Braxton en Babyface. Deze twee artiesten werken samen voor 'Love, Marriage & Divorce'. 'Hurt You' is de titeltrack van dat album en staat deze week nieuw op #37.
- 'Pour It Up' is de nieuwste single van Rihanna. De poku heeft een zware base en Rihanna laat zich weer van haar ondeugende kant zien. 'Pour It Up' komt nieuw binnen op #39.
- 'Tsunami' is een electro house poku van het canadees muziek duo DVBBS. Samen met de Amerikaanse dj Borgeous, hebben ze het geproduceerd. “Tsunami komt nieuw op #40 van de Top 40.

Prijsvraag
Een verrassing deze week is dat je op kosten van de Top 40 naar de première van 'Hoe Duur Was De Suiker' mag. Er zijn twee kaarten voor jou... Hoe win je ze?
Ga naar www.top40suriname.com want daar staat meer over de prijsvraag.

Tot slot de nummers 1 uit de bijzondere lijsten (Specifieke genres):
Hindi: Main Rang Sharbato Ka-Atif Aslam & Chinmayu Sripaada
Pop Jawa: Wes Dadi Bodjoku-Irama Smeltkroes
Suripoku Hitshow: Tjaipi Lobi-Kenny B ft Tekisha Abel
Gospel: Mi Boto-Bijciel Watsaam
Marron: Moni Bate-Norma Sante
Bigi Poku: Rugtas-Cyriel en The more Love band
Latin: Loco-Enrique Iglesias ft. Romeo Santos
House/Dance: Animals-Martin Garrix
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May