Suripop XVIII in de startblokken
01 Jun 2013, 10:00
foto


De achttiende editie van het Surinaamse componisten festival (Suripop) is op 1 augustus 2014 in de Anthony Nesty sporthal. Surinaamse tekstschrijvers en degenen in diaspora hebben door de vroege aankondiging de gelegenheid hun muzikale creativiteit te botvieren.

Belangstellenden kunnen de inschrijfformulieren, reglementen en de overeenkomst voor de geluidsdragers vanaf 2 september aanschaffen. De inschrijving voor deelname sluit op 30 september. De uitslag van de voorselectie waarbij wordt aangegeven welke de twaalf finale composities zijn, zal op 14 oktober 2013 worden bekendgemaakt, meldt de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur in Suriname.

Het stichtingsbestuur, onder leiding van Frank Cameron, is intussen aangevuld. Werner Duttenhofer jr is ook opgenomen in het bestuur. Zijn vader die op 17 maart overleed, was een van de trekkers van Suripop. In het bestuur hebben verder zitting Henk van Vliet (ondervoorzitter), Odette Miranda 1e secretaris, Morea Malone 2e secretaris, Roel Anijs Penningmeester en Henri Kramer, lid.

Het bestuur zegt zich volledig te zullen inzetten om ook Suripop XVIII tot een kwalitatief hoogstaand muziekfestijn te maken en rekent hierbij op de volledige ondersteuning van de componisten, arrangeurs, zangers, muzikanten en sponsors.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May