Vrijwilligers Suralco knappen RGD-poli op
05 Oct 2012, 15:30
foto
Suralco-vrijwilligers bezig met schoonmaken van het terrein van de RGD-poli.


Suralco gaf vandaag het startsein voor de 2012 Alcoa's Month of Service. Ruim veertig vrijwilligers hebben zwerfvuil opgehaald rondom de RGD-poli La Vigilantia. Zij hebben zand verspreid op het terrein. De hele maand zullen zij reparatiewerkzaamheden verrichten aan de kliniek, het gebouw een wasbeurt geven, de wachtkamer opfrissen en de schutting repareren.

Suralco's Managing Director Ruben Halfhuid zei dat de spirit is van het vrijwilligerswerk en de gelegenheid die Alcoa biedt aan zijn employés om een verschil uit te maken in de gemeenschappen waarin zij wonen en werken. "Alcoa erkent het zichtbare werk, de tijd en moeite die u stopt in het teruggeven aan de gemeenschap," zei hij. "Laten wij deze maand proberen om met zoveel mogelijk activiteiten en met zoveel mogelijk collega's mee te doen."

Erkentelijk
De directeur van de Regionale Gezondheids Dienst Maltie Sardjoe sprak haar erkentelijkheid uit voor dit project. "RGD en Suralco zijn goede partners van elkaar. Niet alleen in het district Para, maar ook in Marowijne werken wij samen voor de gemeenschap", gaf zij aan.

Jaarlijks wordt door Alcoa de maand oktober aangeduid als Month of Service. Wereldwijd voeren Alcoa-medewerkers vrijwillig verschillende projecten voor hun lokale gemeenschappen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May