“Voorzitter, ik ga werken op het veld”
08 Jul 2012, 18:00
foto
VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi heeft Harriet Ramdien vandaag verwelkomd als lid van de partij.


Harriet Ramdien is vandaag op een structurenvergadering van de VHP in het district Nickerie officieel toegetreden tot deze partij. "Voorzitter, ik ga werken op het veld," vertolkt VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi het ongeduld van Ramdien om aan de slag te gaan.

"We verwelkomen Harriet als nieuwe VHP-er en zullen proberen haar binnen een maand te positioneren binnen de structuren van de partij om op het veld te gaan werken. Dat is wat we nodig hebben”, sprak Santokhi de vergadering toe. Hij memoreerde dat Ramdien jaren bij de VHP is geweest en daarna haar heil had gezocht bij andere partijen. "Maar ongeacht welke politieke partij, zij heeft gewerkt voor het land, in ’s landsbelang”, zei de VHP-voorman.

Ramdien zei dat er altijd ruzie en nijd zal zijn. Zolang we die de boventoon laten voeren, zullen we nooit vooruit komen. "Je hoeft niet van mij te houden, hou van de partij. Als we in dit land willen groeien, dan moeten we in eenheid optrekken," betoogde ze. "Dan moeten we niet kijken welke positie wij kunnen krijgen, want als de partij niet groeit, hoe krijg je dan die positie," sprak Ramdien de aanwezigen toe.

Nationale partij
Ze zegt dat ze op basis van duidelijke en aanspreekbare argumenten haar steun heeft toegezegd aan de VHP. Onder andere de nieuwe wind die er waait binnen de partij met "de nieuwe dynamische voorzitter”, spreek Ramdien aan. Aan Starnieuws zegt ze dat vooral de roep vanuit de VHP om de partij tot een nationale te maken haar enorm heeft aangetrokken. De gewezen districtscommissaris (dc) van Coronie zegt dat ze de stap naar de VHP niet heeft gemaakt uit emotionele overwegingen of omdat ze als dc is vervangen.

Ramdien zegt dat ze oorspronkelijk komt uit de VHP, “dus het is voor mij geen onbekend terrein.” Ze heeft eerst de kat uit de boom gekeken en vindt na een evaluatie van een jaar VHP onder Santokhi, de tijd rijp om de stap te doen. "In de loop van de tijd zal mijn werkwijze en energie duidelijk worden”, zegt een vastberaden Ramdien. "Ik blijf de pitbull.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May