Mobiele unit Biza in Coronie en Nickerie registratie ambtenaren
05 Nov 2022, 08:41
foto
Landsdienaren in Coronie registreren zich bij de mobiele unit. Velen hebben gebruik gemaakt van deze gelegenheid om zich te registeren. (Foto: Biza)


De mobiele unit voor de Verplichte Landsdienarenregistratie is woensdag door het ministerie van Binnenlandse Zaken ingezet in Coronie. Landsdienaren die wonen en werken in dit district, werden in de gelegenheid gesteld om zich fysiek te registreren bij de ambtenaren van Biza, die hun mobiele werkplek hadden neergezet in de multifunctionele zaal van het districtscommissariaat. Honderden landsdienaren hebben zich massaal laten registreren.

De volgende halte voor de mobiele unit is Nickerie. Landsdienaren die wonen en werken in dit district, kunnen zich vanaf maandag 7 november tot en met woensdag 9 november laten registreren van 8.00 tot 18.00 uur. Voor een vlotte gang van zaken moeten de landsdienaren meenemen:
1) Legitimatiebewijs vb ID-kaart
2) laatste beschikking of resolutie
3) Kopie diploma hoogst genoten opleiding
4) Salarisstrook

Wie zich reeds online heeft geregistreerd, hoeft zich niet aan te melden voor de fysieke registratie. Het doel van deze verplichte landsdienarenregistratie is onder andere om de loonkosten van het overheidspersoneel drastisch terug te brengen, legt het ministerie uit.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April