Verkeersituatie wordt aangepast tijdens Caricomtop
28 Jun 2022, 20:53
foto


Zondag 3 juli zal tijdens de opening van de Caricomtop de weg worden omgelegd in de directe omgeving van het Assuria High Rise en Hotel Torarica. Dit zal via verkeersborden worden aangegeven. Er zullen in de periode van 2 juli tot en met 6 juli veel buitenlandse gasten in Suriname vertoeven voor de activiteiten.

Christiaan Burleson, Hoofd Motorsurveillance Dienst (MSD) tevens inspecteur van politie 3e klasse, geeft aan dat de burger rekening zal moeten houden met de gewijzigde verkeerssituatie tijdens deze grote bijeenkomst. De MSD zal inkomen om het verkeer gedurende deze drukke periode in goede banen te leiden, meldt de afdeling Public Relations.

In de omgeving van Assuria High Rise gebouw aan de Recolaan zal de volgende veiligheidszone c.q. wegafsluiting worden ingesteld:
- J.Lachmonstraat/zandweg naast SLM
- Recolaan/zandweg naast SLM
- Jourilaan/zandweg naast SLM
- J.Lachmonstraat tussen poort ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme en Assuria
- De noordelijke rijbaan van de J.Lachmonstraat vanuit de rotonde

Er zal ook in de directe omgeving van Royal Torarica en Hotel Torarica waar de meeste VIP-gasten zullen verblijven een veiligheidszone worden ingesteld met de navolgende wegomleggingen:
- Mr. Rietberglaan/Sommelsdijckstraat
- Kleine Waterstraat/Van Roseveltkade of tot de H.Arronstraat/Grote Combeweg
Er kan ook mogelijke uitbreiding wegafsluiting plaatsvinden tussen de Hofstede Crullaan/Cornelis Jongbawstraat en de Wilhelimastraat/President Da Costalaan.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April