Lid muziekformatie blijft in voorarrest
23 Mar 2021, 15:38
foto


Quincy, E. die lid is van een muziekformatie, ontkende maandag op vragen van rechter Cynthia Valstein-Montnor dat in beslag genomen drugssoorten in zijn auto, van hem zijn. Hij werd op 14 februari aangehouden aan de Crommelinstraat.

Quincy E. was op bezoek bij zijn vrouw die softdrinks verkoopt. Twee mannen kwamen daar en wilden soft kopen. Daarom ging Quincy E. in het huis om de dranken te halen voor de verkoop. Naar zijn verklaring had hij zijn auto opengelaten met draaiende motor. Hij vermoedt dat een van de mannen drugs in zijn auto heeft gezet. De politie kwam op de plaats en trof het verboden spul in het voertuig aan. Quincy E. verklaart dat hij marihuanagebruiker is. Zijn drugs waren bewaard in de auto van zijn vrouw. 

In de auto werden voorts fijnwegers en een bedrag in SRD en valuta in beslag genomen. Hij verklaarde dat zijn vrouw tikwerk doet en valuta ontvangt. Zijn verklaring luidde verder dat hij de twee mannen niet kent. Quincy E. die rechtsbijstand krijgt van raadsvrouw Maureen Nibte, blijft in voorarrest. Zijn zaak wordt op 10 mei vervolgd.
Advertenties