Mulo Brokopondo krijgt facelift
19 May, 20:42
foto
De Muloschool van Brokopondo wordt opgefleurd en aangepakt door Stichting Un boö hepi (Laten we ze helpen).


Stichting Un boö hepi (Laten we ze helpen) geeft de Muloschool van Brokopondo een facelift. Het voorgevel van de school is voorzien van een muurschildering met motivatieboodschap voor de leerlingen. Het kunstwerk werd vorige week opgeleverd in bijzijn van leerlingen en leerkrachten. 

Volgens de stichtingsvoorzitter, Lucil Amania, heeft deze stichting haar vestiging in het district, en realiseert met dit project een kindervriendelijke omgeving voor de schoolgaande jeugd. “Het schoolgebouw zal met behulp van donoren, ook worden voorzien van een schilderbeurt en de toilettengroep wordt in de vakantie gerenoveerd”, belooft Amania. 

Met de motivatieboodschap verwerkt in het kunstwerk, wordt verwacht dat leerlingen hun droom volgen en zich mede verantwoordelijk opstellen voor hun eigen ontwikkeling. De muurschildering is een kunstwerk van Kelno Vorswijk van Kelly’s Art in opdracht van de stichting. 

Stichting Un boö hepi stelt zich ten doel om met hulp van donoren, de gemeenschapsontwikkeling van de bewoners van het district Brokopondo en omgeving te bevorderen. Amania zegt dat de stichting zich meer inzet voor kinderen en jongeren op sociaal-, economisch-, cultureel-, financieel- en sportgebied. 


Monday 23 September
Sunday 22 September
Saturday 21 September