VHP vindt kritiek Somohardjo op partij onterecht
23 Apr 2019, 08:34
foto
VHP-bijeenkomst zaterdagavond in Nieuw Nickerie. Op dat moment hield Pertjajah Luhur ook een feestvergadering.


"Het bespreken van andere partijen behoort niet tot onze campagnes. De meeste mensen sluiten zich graag aan bij de VHP, en dat is hun goed recht. En wij verwelkomen alle rechtgeaarde burgers." Zo reageert de oranje partij op de fikse kritiek die Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), heeft geleverd op de 'politieke vriend' afgelopen zaterdag in Nickerie.

Somohardjo zei onaangenaam getroffen te zijn dat de VHP in Nickerie bij huis-aan-huis acties leden van PL probeert over te halen om de oversteek de doen naar de oranje partij. De politicus merkte op dat de leiders Jagernath Lachmon en Ram Sardjoe aan de wieg hebben gestaan van PL. Somohardjo vond het ook niet pluis dat VHP op dezelfde avond ook met 'sambal trasi' een activiteit heeft gehouden in Nickerie, terwijl jaar en dag bekend is dat PL met Pasen in Nickerie is.

De VHP voert huis-aan huis-campagnes en ontmoet dagelijks medeburgers in hun thuis- en werksituatie. "Mensen delen oprecht hun zorgen, en waar nodig en mogelijk biedt de partij een helpende hand. Deze meet the people campagnes worden over het hele grondgebied van Suriname gehouden en worden door alle gemeenschappen hogelijk gewaardeerd.

De VHP kent geen vijvers van partijen waarin gevist wordt. De partij kent burgers die recht hebben op verbetering van hun situatie, ongeacht ras, cultuur, woonplaats, leeftijd of gender. Met de mensen bespreken wij hoe dit land samen te redden, en wij vragen ze om bij de komende verkiezing te kiezen tussen goed en kwaad. Om Suriname te redden uit deze financiële en economische crisis. Met de steun van de burgers en goede leiders zal dat lukken," zegt de partij.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April