VPAS viert Pasen met kinderen van tehuizen
22 Apr, 19:58
foto
Kinderen van de tehuizen Campagne en Prasoro beleven een leuke Paasdag met de Stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname. (Foto's: VPAS)


De 54 kinderen van kindertehuizen Campagne en Prasoro hebben een onvergetelijke dag gehad in Het Nest, Yellow Birds Sporthal. Ruth Wijdenbosch, voorzitter van Stichting Vrouwen Politieke Alliantie Suriname (VPAS), laat optekenen dat het doel van deze dag was om kinderen die dit Paasfeest niet in familieverband konden vieren, toch de betekenis van Pasen bij te brengen. Een van de eerste activiteiten was daarom ook het vertellen van de Paasboodschap.

Na de boodschap werd het tijd voor een van de spannendste evenementen: Paaseieren zoeken. De kleintjes gingen enthousiast op zoek naar 60 paaseieren op het Yellow Birds complex. Binnen enkele minuten waren alle 60 felgekleurde eieren gevonden.

Andere leuke activiteiten waren: stoelendans, warming up, paaseieren verven en kleuren en de danswedstrijd. Spannende activiteiten die ook de medewerkers van de VPAS aan het bewegen bracht. “Kinderen in kindertehuizen ontberen heel veel. Wij wilden ze gewoon een gezellige en prettige dag bezorgen, tegelijkertijd wilden wij ze ook educatief bezighouden," zegt Wijdenbosch.Thursday 22 August
Wednesday 21 August
Tuesday 20 August