Inschrijving voor deelname Suripop eerder dan normaal
16 Apr, 12:33
foto


De inschrijving tot deelname aan het Suriname Popular Song Festival XXI is dit jaar opengesteld van 1 juli tot en met 31 juli 2019. Dit is een paar maanden eerder dan normaal. Suripop XXI wordt op zaterdag 1 augustus 2020 gehouden. Dit meldt de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur in Suriname. Voor geïnteresseerden die zich willen opgeven, zullen er in het voorbereidend traject workshops worden gehouden.

De workshops zijn toegankelijk voor zowel nieuwe als meer ervaren componisten, schrijft het bestuur van de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur in een persbericht. Er zullen minimaal 5 sessies van ongeveer 2 tot 3 uren worden gepland. Tijdens de workshops wordt er informatie gegeven over het samenstellen van een tekst en het opbouwen van een muziekstuk. Alle deelnemers worden geacht reeds een compositie (of meerdere) voorbereid te hebben alvorens deel te nemen aan de workshops.

De workshops staan onder leiding van de Musical Director van Suripop XXI, Ernesto van Dal en zullen in samenwerking met deskundigen van de Schrijversvakschool worden uitgevoerd. De workshop sessies gaan van start in de periode vanaf 29 april 2019, tussen 18.00u en 21.00u en op de zaterdagochtend van 10.00u tot 13.00u. Het definitieve rooster wordt nog vastgesteld afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Opgave voor deelname aan de workshops kan vanaf 15 april 2019. Er is beperkte plaatsingsmogelijkheid. Kosten per persoon SRD 75 voor het hele traject. Inschrijfformulieren kunnen opgehaald worden bij het Suripop Secretariaat aan de Anton Dragtenweg 69, of digitaal aangevraagd worden op 450157 en via het mailadres; info@suripop.sr, schrijft het bestuur van de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur.